De geschikte vloertegel voor uw keuken


Omdat er in een keuken relatief veel water wordt gebruikt, zijn niet alle vloertegels geschikt voor plaatsing in de keuken. In een keuken zijn hygiëne en netheid van groot belang. Een vloertegel die poreus is, zal veel vuil opnemen en vasthouden. Een ondoordringbare vloertegel daarentegen zal relatief weinig vuil opnemen en vasthouden en is dus ook veel makkelijker schoon te maken en schoon te houden.

Nog een punt om rekening mee te houden, is dat er in een keuken relatief veel gelopen wordt en waar zware apparaten, zoals koelkast, afwasmachine en vriezer worden geplaatst. Het is ook hierom van zeer groot belang om een vloertegel te kiezen die duurzaam en krasbestendig is.

Er is een zeer ruime keuze in formaten, patronen en kleuren. Voor iedere keuken en iedere smaak is er dus wel een passende vloertegel te vinden.
Anders dan vroeger zijn voegkleuren niet meer alleen grijs en wit, wat u ook daarin een ruime keuze geeft. Dit betekend dat u een voegkleur kunt kiezen die bij uw vloertegel past.

Laat u door uw leverancier goed informeren over welke vloertegel voor u het meest geschikt zal zijn. U zult dan jaren lang plezier aan uw vloertegel beleven.
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Vloertegels.adviesplaats
Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Vloertegels